Varmepumpe Panasonic

vi kan tilbyde at i kan få et tilbud på vvs arbejde når der bliver købt en varmepumpe


Vedligeholdelsesvarme:
Takket være +8- eller +10-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi.

Perfekt som udskiftningspumpe
NZ’s design og mål er tilpasset med henblik på at forenkle udskiftning...

vi kan tilbyde at i kan få et tilbud på vvs arbejde når der bliver købt en varmepumpe


Vedligeholdelsesvarme:
Takket være +8- eller +10-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi.

Perfekt som udskiftningspumpe
NZ’s design og mål er tilpasset med henblik på at forenkle udskiftningen af en ældre Panasonic-model. For eksempel er rørstørrelsen
den samme som på den ældre model. Det er heller ikke nødvendigt at skifte holderne bag på varmepumpen, da indendørsenhedens mål gør, at placeringen kan beholdes. At udskifte en 10 år gammel varmepumpe med en ny er ofte en god investering. Moderne varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøet og din pengepung. Desuden får du nye praktiske funktioner med i købet, såsom vedligeholdelsesvarme, mulighed for fjernstyring, bedre luftrensning og timerindstilling.

Fjernstyring
Styr din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig. Vi har et stort udvalg af fjernbetjeninger, som giver mulighed for fjernstyring via internettet eller SMS. Vores seneste styringsløsning er en cloudbaseret internettjeneste, som gør, at du kan styre din varmepumpe, uanset hvor i verden du befinder dig. Styr dit hjemmemiljø ved hjælp af din smartphone, tablet (iOS/Android) eller fra en pc med internetadgang. Du har de samme funktioner, som når du befinder dig derhjemme eller på kontoret: tænd/sluk, tilstandsvælger, temperaturindstilling, rumtemperatur mv. Men takket været internetstyringen har du også adgang til ny, avanceret funktionalitet, som giver maksimal komfort og effektivitet med lavest muligt energiforbrug.

Bidrag til et grønnere miljø, og reducér dine omkostninger
Ved at opdatere eller udskifte dit nuværende varmesystem med en ny varmepumpe fra Panasonic gør du en god gerning for både miljøet og din økonomi. Reduceret GWP-værdi og øget energieffektivitet bidrager til en grønnere planet, men giver også lavere energiomkostninger. Det er to forhold, vi hos Panasonic lægger stor vægt på. Vi håber, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32 for miljøets skyld.
R32-kølemidlet skåner også systemets kompressor og forlænger derved varmepumpens levetid. Vores varmepumper, som indeholder det nye R32-kølemiddel, viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kølemidler. Hvis vi sammenligner GWP-værdien for R410A og R32, er værdien reduceret med en tredjedel. R32-kølemidlet påvirker helt klart miljøet mindre.

Mere

Varmepumpe Panasonic  Der er ikke nogen produkter i denne kategori