Salus gulvvarmemanifold med flowmeter

SALUS Nordic

SALUS Nordic, et datterselskab af de britiske selskaber Computime Ltd og SALUS Controls Ltd, opererer i hele Norden og er ansvarlig for al salgs- og teknisk support af og til distributørerne. Virksomhedens primære produkt er tilbehør til radiatorer og gulvvarme, der gør det muligt for enhederne at tale sammen. Det er intellige...

SALUS Nordic

SALUS Nordic, et datterselskab af de britiske selskaber Computime Ltd og SALUS Controls Ltd, opererer i hele Norden og er ansvarlig for al salgs- og teknisk support af og til distributørerne. Virksomhedens primære produkt er tilbehør til radiatorer og gulvvarme, der gør det muligt for enhederne at tale sammen. Det er intelligente løsninger inden for varmestyring, både når det gælder radiatorer, gulvvarme, og gas- og oliekedler.

SALUS Nordics kontor og lager ligger umiddelbart syd for Aarhus, og med de moderne faciliteter er det muligt at levere til hele Norden inden for 48 timer – ofte kortere tid.

Moderselskabet, Computime Ltd, har lang tids erfaring inden for leverancer til de største brands i branchen. Det giver SALUS Nordic en solid viden som ballast og er naturligvis også med til at sikre den højest mulige kvalitet i samtlige produkter.

Her hos os finder du en lang række produkter fra SALUS Nordic, lige til at installere og montere. Prisen er konkurrencedygtig, og kvaliteten er i top. Find, hvad du skal bruge, på vores webshop

Mere

Salus gulvvarmemanifold med flowmeter  Der er 11 produkter.

Viser 1 - 11 11 emner
Viser 1 - 11 11 emner