Salus styring

SALUS Nordic

SALUS Nordic, et datterselskab af de britiske selskaber Computime Ltd og SALUS Controls Ltd, opererer i hele Norden og er ansvarlig for al salgs- og teknisk support af og til distributørerne. Virksomhedens primære produkt er tilbehør til radiatorer og gulvvarme, der gør det muligt for enhederne at tale sammen. Det er intellige...

SALUS Nordic

SALUS Nordic, et datterselskab af de britiske selskaber Computime Ltd og SALUS Controls Ltd, opererer i hele Norden og er ansvarlig for al salgs- og teknisk support af og til distributørerne. Virksomhedens primære produkt er tilbehør til radiatorer og gulvvarme, der gør det muligt for enhederne at tale sammen. Det er intelligente løsninger inden for varmestyring, både når det gælder radiatorer, gulvvarme, og gas- og oliekedler.

SALUS Nordics kontor og lager ligger umiddelbart syd for Aarhus, og med de moderne faciliteter er det muligt at levere til hele Norden inden for 48 timer – ofte kortere tid.

Moderselskabet, Computime Ltd, har lang tids erfaring inden for leverancer til de største brands i branchen. Det giver SALUS Nordic en solid viden som ballast og er naturligvis også med til at sikre den højest mulige kvalitet i samtlige produkter.

Her hos os finder du en lang række produkter fra SALUS Nordic, lige til at installere og montere. Prisen er konkurrencedygtig, og kvaliteten er i top. Find, hvad du skal bruge, på vores webshop

iT600 varmesystem

Med SALUS Nordics intelligente varmesystemer er der både energi og penge at spare. iT600-varmesystemet har individuel rumstyring og fås i komplette sæt med både rumtermostat, aktuator, koordinator og gateway. Lækkert indeklima, der oven i købet er miljøvenligt og økonomisk i brug.

Manifold og gulvvarmeshunt

Manifolder og gulvvarmeshunts fra SALUS Nordic er i høj kvalitet og kan holde til lidt af hvert. Manifolderne fås til forskellige antal zoner og har som udgangspunkt to kraftige vægbeslag samt udluftningsskrue og aftapningsventil på hhv. frem og retur.

Mere

Salus styring   Der er 12 produkter.

Underkategorier

 • Salus komplet...
 • Salus...

  Forkromet messing manifold.

  Der er udluftnings skrue og aftapningsventil på både frem og retur løbet. Flowmeter på fremløbet for let styring af fremløbs temperatur.

  Manifolden er samlet med 2 kraftige vægbeslag og har 1" tilslutning for varme frem og retur samt 1/2"x 3/4" nippel tilslutning til gulvvarmeslange.

  Husk altid 5 lag gulvvarmeslange

 • Salus gulvvarmemanifold
 • Salus 230 V
 • Salus 24 V

  Salus Gulvvarmestyring 24 V 

Viser 1 - 12 12 emner
Viser 1 - 12 12 emner