Gulvvarmeplader/klimagulv

I dag er gulvvarme blevet en varmekilde til rumopvarmning, som langt de fleste nybyggerier gør brug af. Det er en både effektiv og behage varmekilde, som er nem at styre på alle tider af døgnet. Hos os finder du en lang række produkter til gulvvarme til både vedligeholdelse og ny anlægning af gulvvarme.
Når det gælder  gulvvarmeplader, så er det...

I dag er gulvvarme blevet en varmekilde til rumopvarmning, som langt de fleste nybyggerier gør brug af. Det er en både effektiv og behage varmekilde, som er nem at styre på alle tider af døgnet. Hos os finder du en lang række produkter til gulvvarme til både vedligeholdelse og ny anlægning af gulvvarme.
Når det gælder  gulvvarmeplader, så er det vigtigt, at være opmærksom på at vælge en fornuftig pladetykkelse, der giver det mest stabile gulv. De fås i 22 og 25 mm gulvvarmeplade med indfræsede spor til gulvvarmen.

Husk, at uanset om du har spørgsmål omkring vores produkter eller bare gulvarme generelt, så sidder vores kundeservice altid klar.

Se vores store udvalg af gulvvarmeplader!

Skal du have etableret et undergulv, hvor det er nemt at lægge gulvvarme, bør du vælge en af vores mange forskellige former for gulvvarmeplader. For i dag er gulvspånplader det mest populære, når du gør skal bruge undergulv til opvarmede rum og med de udfræsede spor til gulvvarmen, bliver det ekstra nemt at etablere.
Det er vigtigt, at du altid gør brug af tørre kvalitetsprodukter, når du ligger gulvvarme, da det alternativt kan ende ud i fugtskader eller at gulvet føles ujævnt at gå på. Samtidig bør du altid vælge gulvspånplader til dit undergulv, der kan bære minimum 300 kg/m2.
Har du spørgsmål til hvordan du lægger gulvvarme derhjemme, eller overvejer du at investere i det? Vores kundeservice sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Mere

Gulvvarmeplader/klimagulv  Der er 1 produkt.

Underkategorier

 • Gulvspånplader Klimagulv

  Skal du have etableret et undergulv, hvor det er nemt at lægge gulvvarme, bør du vælge en af vores mange forskellige former for gulvvarmeplader. I dag er gulvspånplader med udfræsede spor det mest populære, når du skal bruge undergulv til opvarmede rum med gulvvarme, og så er det samtidigt nemt at etablere.

  Det er vigtigt, at du altid gør brug af tørre kvalitetsprodukter, når du ligger gulvvarme, da det alternativt kan ende ud i fugtskader eller at gulvet føles ujævnt at gå på. Samtidig bør du altid vælge gulvspånplader med spor til dit undergulv, der kan bære minimum 300 kg/m2.

 • gulvspånplader/Thermog...

  DLH Thermogulv er et spånpladebaseret gulvvarmesystem, der er let og hurtigt at montere. Med spånpladebaseret gulvvarme bliver temperaturforskellen mellem gulv og loft mindre, og indetemperaturen kan sænkes 1-2º, uden at det går ud over komforten. Dermed forbedres indeklimaet, samtidig med at energiforbruget reduceres.

  Skal man opnå et godt indeklima med gulvvarme, bør overfladetemperaturen i opholdsrum ikke overstige 26-27º. Det svarer til et varmebehov på 60-70W/m2, som kan opnås ved en vandtemperatur på ca. 40º. Sænker man overfladetemperaturen 1-2º, kan vandtemperaturen sænkes til 35º. Herved opnås en temperatur på gulvets overflade på ca. 23º, hvilket anses som optimalt i opholdsrum.

  Yderligere en fordel ved det spånpladebaserede system frem for det mere traditionelle betonstøbte system er, at reaktionstiden på opvarmning og nedkøling bliver markant mindre, hvilket ikke bare har betydning for energiforbruget, men også er en fordel for de, der fx har natsænkning af temperaturen.

 • Gulvvarmeplade EPS
Viser 1 - 1 af 1 post
Viser 1 - 1 af 1 post