El varme og Varmepumpe

De fleste som renoverer deres nuværende bolig eller bygger et nyt hus, vælger gulvvarme som den primære varmekilde – især i badeværelse og bryggers. Det er nemt at bruge i hverdagen og så er det relativt nemt at installere og montere.

Køb din el-gulvvarme hos os


Der er naturligvis forskel på, om du vælger vandbaseret eller el-gulvvarme, men sids...

De fleste som renoverer deres nuværende bolig eller bygger et nyt hus, vælger gulvvarme som den primære varmekilde – især i badeværelse og bryggers. Det er nemt at bruge i hverdagen og så er det relativt nemt at installere og montere.

Køb din el-gulvvarme hos os


Der er naturligvis forskel på, om du vælger vandbaseret eller el-gulvvarme, men sidstnævnte er særligt populært, hvis du blot skal renovere din nuværende bolig. Det skyldes blandt andet, at el-gulvvarme blot kan ligges oven på det eksisterende gulv, hvorimod du ved vandbaseret gulvvarme skal fjerne det eksisterende gulv og etablere et helt nyt.

Perfekt til gulvvarme på første sal


El-gulvvarme også tit, hvid du skal renovere et badeværelse eller lignende, der er placeret på første sal. Her kan loftkonstruktionen ikke altid bære den noget tungere vandbaserede gulvvarme. Den er meget let at installere og så er den billigere end den vandbaseret gulvvarme, som ofte kræver en del mere arbejde, samtidig med at udstyret dertil er dyrere.
El-gulvvarme anses samtidig for at være gør-det-selv-mandens foretrukne valg, fordi kabelmåtten er relativt nem at arbejde med. Det kræver altså ikke et større byggeprojekt, hvis du beslutter at installere denne form for varmekilde i boligen.
Husk at såfremt du harr spørgsmål til gulvvarme, så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe. Det gælder selvfølgelig alle spørgsmål, som du måtte have, uanset om det omhandler vores produkter eller blot omhandler gulvvarme generelt.

Mere

El varme og Varmepumpe   Der er 34 produkter.

Underkategorier

 • Kabelmåtte Devimat

  Beskrivelse

  Devimat™ DTIF

  Kabelmåtte for montage i gulvkonstruktioner, hvor varmeelementet monteres tæt på gulvoverfladen. De typiske anvendelsområder vil være på steder hvor gulvets byggehøjde skal være lav. typisk i forbindelse med renovering af gamle gulve. Devimat™ systemet anvendes til såvel komfortopvarming som totalopvarmning.

 • Varmepanel 230 V

  Glamox 3001 TPA ​​har et funktionelt design, der gør at varmen spredes hurtigt. Fås i flere effekter fra 400W til 2000W. Designet til brug i private boliger og erhvervsbygninger. Leveres uden termostat, bestilles separat

 • Varmepanel 400 V

  Glamox 3001 TPA ​​har et funktionelt design, der gør at varmen spredes hurtigt. Fås i flere effekter fra 400W til 2000W. Designet til brug i private boliger og erhvervsbygninger. Leveres uden termostat, bestilles separat

 • Varmeliste

  Glamox 3001 TLO er en funktionel og fleksibel varmerovn med en højde på kun 180mm. Fås i flere effekt fra 250 watt til 1400 watt. Varmeovnen har et funktionelt design, der gør at varmen spredes hurtigt. Designet til brug i private boliger og erhvervsbygninger. leveres uden termostat, bestilles separat

 • Varmepumpe Panasonic

  vi kan tilbyde at i kan få et tilbud på vvs arbejde når der bliver købt en varmepumpe


  Vedligeholdelsesvarme:
  Takket være +8- eller +10-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi.

  Perfekt som udskiftningspumpe
  NZ’s design og mål er tilpasset med henblik på at forenkle udskiftningen af en ældre Panasonic-model. For eksempel er rørstørrelsen
  den samme som på den ældre model. Det er heller ikke nødvendigt at skifte holderne bag på varmepumpen, da indendørsenhedens mål gør, at placeringen kan beholdes. At udskifte en 10 år gammel varmepumpe med en ny er ofte en god investering. Moderne varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøet og din pengepung. Desuden får du nye praktiske funktioner med i købet, såsom vedligeholdelsesvarme, mulighed for fjernstyring, bedre luftrensning og timerindstilling.

  Fjernstyring
  Styr din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig. Vi har et stort udvalg af fjernbetjeninger, som giver mulighed for fjernstyring via internettet eller SMS. Vores seneste styringsløsning er en cloudbaseret internettjeneste, som gør, at du kan styre din varmepumpe, uanset hvor i verden du befinder dig. Styr dit hjemmemiljø ved hjælp af din smartphone, tablet (iOS/Android) eller fra en pc med internetadgang. Du har de samme funktioner, som når du befinder dig derhjemme eller på kontoret: tænd/sluk, tilstandsvælger, temperaturindstilling, rumtemperatur mv. Men takket været internetstyringen har du også adgang til ny, avanceret funktionalitet, som giver maksimal komfort og effektivitet med lavest muligt energiforbrug.

  Bidrag til et grønnere miljø, og reducér dine omkostninger
  Ved at opdatere eller udskifte dit nuværende varmesystem med en ny varmepumpe fra Panasonic gør du en god gerning for både miljøet og din økonomi. Reduceret GWP-værdi og øget energieffektivitet bidrager til en grønnere planet, men giver også lavere energiomkostninger. Det er to forhold, vi hos Panasonic lægger stor vægt på. Vi håber, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32 for miljøets skyld.
  R32-kølemidlet skåner også systemets kompressor og forlænger derved varmepumpens levetid. Vores varmepumper, som indeholder det nye R32-kølemiddel, viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kølemidler. Hvis vi sammenligner GWP-værdien for R410A og R32, er værdien reduceret med en tredjedel. R32-kølemidlet påvirker helt klart miljøet mindre.

pr side
Viser 1 - 12 34 emner
Viser 1 - 12 34 emner