Gulvvarmestyring

Gulvvarme er efterhånden standard i alle nye huse og de fleste som vælger at renovere badeværelse, entré mv., får også nedlagt gulvvarme som den primære varmekilde i rummene. Der findes mange forskellige afskygninger af gulvvarme, men uanset typen er det gulvvarmestyringen der bestemmer, hvor effektivt gulvvarmen kommer til at fungere.

Find dit ...

Gulvvarme er efterhånden standard i alle nye huse og de fleste som vælger at renovere badeværelse, entré mv., får også nedlagt gulvvarme som den primære varmekilde i rummene. Der findes mange forskellige afskygninger af gulvvarme, men uanset typen er det gulvvarmestyringen der bestemmer, hvor effektivt gulvvarmen kommer til at fungere.

Find dit gulvvarmestyring hos os

Når det gælder gulvvarmestyring, så er det her vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har valgt at markedsføre anerkendte producenter da vi kan stå inde for deres kvalitet og funktionalitet.
Husk, at vi altid sidder klar, hvis du sidder med spørgsmål til produkter købt hos os, eller hvis du spørgsmål til produkterne, før du køber.

Mere

Gulvvarmestyring  Der er ikke nogen produkter i denne kategori

Underkategorier

 • Roth styring


  Hvis du påtænker at installere gulvvarme, så kommer du ikke uden om Roth gulvvarme styring. De leverer en af markeds mest populære vandbårne gulvvarme og det er ikke uden grund at deres produkter er så populære. Kvaliteten er simpelthen I top og levetiden på deres produkter er længere end andre producenter på markedet.

  Find Roth gulvvarme styring her

  Roth gulvvarme styring er en tysk producent og vi har valgt at markedsføre deres komplette gulvvarmepakker som fås I størrelsen 2-5 rum. I disse gulvvarmepakker medfølger bl.a. alle nødvendige fordelerkoblinger, rumtermostater mv.
  Har du har spørgsmål omkring vores Roth gulvvarme produkter eller bare gulvarme generelt, så sidder vores kundeservice altid klar.

 • Danfoss styring

  Danfoss er også leveringsdygtig i tilbehør og supplementsprodukter. Der findes flere termostatløsninger, herunder living by Danfoss, der er en serie moderne, intelligente termostater, der er med til at sikre en optimal styring af varmen og en øget komfort. Og en reduceret energiregning, ikke mindst. Samtidig med, at den er elegant, sørger den også for den perfekte temperatur, både om dagen og om natten. Derudover findes i Danfoss sortimentet RA 2000-produktprogrammet, der er solide følere til alle typer radiatorer. Vil du hellere have et high-end designprodukt er living designs RAX-termostat formentlig noget for dig. Derudover findes yderligere Danfoss termostater – alle i høj kvalitet og med god funktionalitet.

 • Wavin styring

  Tyske producenter sættes ofte i forbindelse med høj kvalitet og det gælder bestemt også, når der tales om gulvvarme. Med mange års erfaring er den tyske virksomhed Wavin en af markedets største inden for gulvvarme og de har leveret produkter af højeste kvalitet i mange år.

  Find dit nye Wavin gulvvarme her


  Hos os finder du både deres AHC og Tigris produkter. Deres Tigrismodeller fås i flere forskellige størrelser, så du nemt kan få den mest optimale løsning for dig. 
  Sidder du med spørgsmål til installation af gulvvarme i dit hjem, eller overvejer du at skifte dine gamle varmekilder ud med gulvarme? Vores kundeservice altid sidder klar til at hjælpe.

 • Salus styring

  SALUS Nordic

  SALUS Nordic, et datterselskab af de britiske selskaber Computime Ltd og SALUS Controls Ltd, opererer i hele Norden og er ansvarlig for al salgs- og teknisk support af og til distributørerne. Virksomhedens primære produkt er tilbehør til radiatorer og gulvvarme, der gør det muligt for enhederne at tale sammen. Det er intelligente løsninger inden for varmestyring, både når det gælder radiatorer, gulvvarme, og gas- og oliekedler.

  SALUS Nordics kontor og lager ligger umiddelbart syd for Aarhus, og med de moderne faciliteter er det muligt at levere til hele Norden inden for 48 timer – ofte kortere tid.

  Moderselskabet, Computime Ltd, har lang tids erfaring inden for leverancer til de største brands i branchen. Det giver SALUS Nordic en solid viden som ballast og er naturligvis også med til at sikre den højest mulige kvalitet i samtlige produkter.

  Her hos os finder du en lang række produkter fra SALUS Nordic, lige til at installere og montere. Prisen er konkurrencedygtig, og kvaliteten er i top. Find, hvad du skal bruge, på vores webshop

  iT600 varmesystem

  Med SALUS Nordics intelligente varmesystemer er der både energi og penge at spare. iT600-varmesystemet har individuel rumstyring og fås i komplette sæt med både rumtermostat, aktuator, koordinator og gateway. Lækkert indeklima, der oven i købet er miljøvenligt og økonomisk i brug.

  Manifold og gulvvarmeshunt

  Manifolder og gulvvarmeshunts fra SALUS Nordic er i høj kvalitet og kan holde til lidt af hvert. Manifolderne fås til forskellige antal zoner og har som udgangspunkt to kraftige vægbeslag samt udluftningsskrue og aftapningsventil på hhv. frem og retur.