Byggematerialer

Det er vores opgave at levere det optimale VVS Løsdele og Byggematerialer til enhver opgave, vi har lagt de mest populær produkter på ,

finder i ikke den vare i skal bruge , så skriv endeligt og vi finder en god pris  

Byggematerialer  Der er 7 produkter.

Underkategorier

 • Grundfos pumper
 • Kabelbinder / kabelstrips
 • SPUN®+ CLIMATE® skrue UH,

  Produkt
  NKT Spun+ High-Speed Climate-G3 skrue med undersænket hoved med fræseribber og torx-kærv er en universalskrue til udendørs brug i træ, plast, dybler, rawplugs m.m. NKT Spun+ skruen er korrosionsbeskyttet med Climate-G3, som udgør tredje generation af Climate-overfladebehandlingen, hvilket er din garanti for endnu bedre holdbarhed. Her er altså tale om en skrue, der sætter helt nye standarder. Skruen er godkendt som konstruktionsskrue til såvel indendørs som udendørs brug takket være den miljøvenlige kromfri overfladebehandling, der er udviklet specielt til det hårde danske vejr. Skruen har således klaret en 2.000 timers salttågetest. Den nye forbedrede torx-kærv forhindrer overkamning ligesom den sikrer forbedret præcision, idet bitten sidder endnu bedre fast. Den nye forbedrede spids sikrer, at skruen griber lynhurtigt fat i træet.

  Produktfordele 

  • Ny Climate-G3 teknologi med high durability overflade i grå farve sikrer fantastisk korrosionsbeskyttelse (2.000 timers salttågetest)
  • Ny high performance spids giver et fantastisk hurtigt bid og minimerer risikoen for flækning
  • Ny forbedret kærv med high precision pasning sikrer optimal pasning mellem bit og skrue
Viser 1 - 7 7 emner
Viser 1 - 7 7 emner